mei 12, 2013

dagtrippers/daytrippers

vrijdag was brugdag. ik had vrij, de wederhelft heeft vrij genomen. dagje gent stond op het programma. met ons drietjes een familiebezoekje brengen daar, lekker eten, wat rondlopen, de geboortelijst aanvullen, lekker eten (oh dat zei ik al), aperitieven met vrienden, .. 
de zon vergezelde ons niet, maar de regen bleef gelukkig weg, waardoor we toch niet heel de dag hebben moeten schuilen. 
lunch bij neef van de man des huizes was een goed begin van de dag. wij twee gezellig eten, de kleine man boven aan het dutten (voordeel als de baas van resto familie is en dan ook nog eens boven de zaak woont- win win situatie). villa bardon, toch echt weer elke keer de moeite waard om daar iets te eten. nadien de lijst voor de little miss gaan aanvullen, zeer plezierig, want shoppen zonder centjes uitgeven is natuurlijk hét leukste dat er is. toch ook niet kunnen weerstaan aan deze leuke trui van yporqué voor jules van bij monsters with an attitude (denk wel dat wij hem leuker vinden dan jules zelf, maar bon.. moeders oog wil ook wat én vooral hoe zacht is dat truitje?!). nadien nog binnengesprongen bij aap.noot.mies (een waar schoenen walhallah voor kinderen) waar jules wederom in de prijzen viel (om het in zijn woorden te zeggen: schoenen kopen yeah yeah yeah - i created a shoemonster - o help) om dan uiteindelijk wat te bekomen (ja winkelen met een kind is best vermoeiend) op het terras bij simon says, de beste koffie én vooral de beste worteltaart  E V E R. 
toch nog even binnengesprongen bij vrienden voor een aperitiefje (we waren nu toch in gent) en dan was het tijd om de kleine meneer in zijn bed te smijten en mezelf in de zetel. 
geslaagd familiedagje. dat was het. ja. écht. 

we had the day off on friday. we went to visit the husband's cousin in ghent. ate at their restaurant, went for some shopping (lucky boy jules), had some of the best carrot cake in the world  at simon says (worth the trip to gent) and ..to put a great end to this even more great day we had some drinks with friends before we went home to put the little man to bed. oh it was a good day. it sure was. 9 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig gezinsdagje en zo een leuke sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n verslagjes, ik onthou je tips! Stoere trui en leuke sandaaltjes, kleine voetjes zijn zo mooi hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja ik zou die teentjes zo kunnen opeten haha

   Verwijderen
 3. Leuke sandaaltjes, is altijd zo schattig om zulke kleine schoentjes te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat gij dat heeeeele stuk vlees opeten? haha, 't zal wel gesmaakt hebben! De kleine man weer op z'n best in z'n nieuwe trui en toffe sandaaltjes! En oh my, die taart ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dat was het stukske vlees van walter :) de extra kommetjes met patatjes en gegrilde groentjes staan dan nog niet op de foto!!! :)

   en ja die taart, daar rij ik zo weer voor naar gent! :)

   Verwijderen
 5. Zecchino d'oro, mijn favoriete merk voor schoenen en vooral voor meisjes, oneindig veel keuze in vergelijking met de jongens, dat is toch zo jammer!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalige sandaaltjes, echt tof! Je hebt me alweer geïnspireerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for sharing your thoughts <3